Nimate Adobe Flash
Trgovina s klavirji ►
 Steinway & Sons
 Boston piano
 Essex piano
 Feurich
 Uglaševanje klavirjev
 Izposoja klavirjev
 Servis in reparacija
 Tradicija Silič
 Naše reference
 Kontakt

 

 Trgovina s klavirji in pianini

 

 

Spoštovani,

 

 

Naše družinsko podjetje vam že od leta 1945 ponuja uglaševanje in vzdrževanje klavirjev in pianin.

Kot dodatek naši tehnični podpori, lahko ponudimo kot edini prodajni agent v Sloveniji za nove klavirje in pianine svetovno legendarnega izdelovalca klavirjev Steinway & Sons, kadarkoli bi želeli kupiti klavir za najvišje kakovostne zahteve.

 

 Ob Steinway-ju, ki je najbolj zaželjen klavir za koncerte, ponujamo možnost nakupa novih klavirjev in pianin znamke Boston in Essex.

 

 

 

Znana pregovora  ˝kakor oče tako sin˝ in ˝jabolko ne pade daleč od drevesa˝ prav gotovo poznate. Steinway Musical Properties, ki je lastnica družbe Steinway & Sons je ustanovila Boston in Essex Piano Company. Steinway & Sons je razvila popolnoma novo obliko (konstrukcijo) Boston in Essex klavirjev in pianin. Osnovna ideja je bila ustvariti nov klavir srednjega razreda ( Boston ) in nižjega dela v srednjem cenovnem razredu ( Essex ), ki ima daleč višjo raven kvalitete od vseh ostalih klavirjev v svojem razredu in je posebej načrtovan za glasbene šole, akademije in ostale glasbene ustanove, kakor tudi za privatno muziciranje. Zahvaljujoč izredni kvaliteti in cenovni sprejemljivosti hitra rast prodaje Bostona in Essexa v svetu ni presenečenje in jasno kaže na njihovo vse večjo popularnost. 

 

 

 .

 

Salon klavirjev Silič, se nahaja v Ljubljani, na naslovu Komenskega 36. V salonu  strankam želimo nuditi zasebnost pri preizkušanju njihovega bodočega inštrumenta, prav tako pa se skušamo čimbolj individualno posvetiti s tehničnim svetovanjem prav vsakemu potencialnemu kupcu.

 

 Za obisk našega salona, Vas vljudno prosimo za predhodno najavo po telefonu.

 

Telefon / faks: 01 427 128 6
 
Mobilne telefonske številke:

 

041 638 721 - Zlatko Silič

041 512 006 - Zlatko Silič ml.

031 352 684 - Bojan Silič

 
Ostali podatki:

 

Uradna spletna stran: www.klavirji.com

 

Elektronska pošta: silic.doo@siol.net

 

OGLED ZEMLJEVIDA :

 http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=komenskega+36&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

 

 

 

 

 

 

 

Araset